söndag 5 december 2010

Undrens tid är icke förbi!!

Det var för fem veckor sedan som jag efter att jag bara skulle snabbt inom och handla som jag "stötte" på Itrims reklam-Tina! Då hade jag funderat ett tag på vad som skulle passa mig för form av viktminskning. Jag väger ju alldeles för mycket!!! Men det är väl tiden som varit ett problem. Min vardag är fylld med så mycket annat så viktväktarna och annat tjafs där man ska räkna och väga och mäta och plussa och hålla på, ja det varinget för mig!! Inte nu i denna delen av livet!
Men så stod magiska Tina där med världens enklaste koncept!! Ät vad dom säger till dig och träna en del. Inget tänk där inte!! Bra, jag anmälde mig! En vecka senare var jag igång.
Nu har det gått fyra veckor sedan jag skrev in  mig och det är nu undrens tid kommer så väl till pass.
Håll i er!!!!!!! Jag har gått ner 9,6 kg och 14 cm i midjan på dessa fyra veckor. Jag är så ända in i bombens lycklig!!!!!!!! Jag har tagit tag i mitt liv!!!! Jag kommer att fixa de sista 11 kilona också!!! Det kommer naturligtvis inte att gå så här snabbt med resten för nu börjar jag ju öka maten, men stadigt neråt ska jag. Och vet ni! Jag kommer att må bra som en prinsessa!!! Det känner jag ju redan nu. Jag är så pigg och har så mycket färre krämpor.
Det bästa av allt. Jag ökar chanserna att få se mina barnbarn bli stora!
Ja jössses jag ska bli gammal som gatan!

4 kommentarer:

♥ Lenaeff ♥ sa...

Men stort grattis till dig :-)
Vad roligt och vad himla duktig du är. Herrejösses, det är ju massor på så kort tid. Jag är jätteimponerad av dig.
Kram och fortsätt kämpa, Lena

petra sa...

du har verkligen varit duktig!! Du imponerar på mig! Vem trodde att vi skulle fixa det så länge, ingen i mitt hem i alla fall!! Heja heja dig/oss)er, jisses vad vi ska vara fina i februari!eller egentligen i jamuari, vi får boka tid för lite shopping i Januari!!

brittabloggar sa...

Åh hurra!

Malin sa...

SÅ JÄVLA DUKTIG!!!!!!!!!!!!!