söndag 5 december 2010

Lucka5- när jag flyttade hemifrån!

Ja det är väl egentligen inte så mycket att skriva om tror jag!
Jag  hade fast jobb direkt efter gymnasiet, så jag skaffade mig en superfin etta, ett halvår efter att jag fyllt 18 år. Inte för jag inte ville bo hemma , det var hur bra som helst hemma! Men jag ville vara vuxen. Och vuxen var jag för jag började mitt "egna" liv med att ta lån på 10000:- Hahahhahaha!
Glada -80/-90 talet!!!
Fint hade jag det iaf . Det mesta jag köpte var nya möbler. Och därmed var min dyrkan av Ingvar Kamprad påbörjad!!! Soffan köpte jag däremot på annons, på Mariedalsvägen i Malmö (vrf kommer man ihåg sånt?).
Åh vad jag älskade min etta med stort kök, balkong och sovalkov!
Vad jag är lite stolt över är att jag valde att starta med att bo SJÄLV!
Jag hade ett fast förhållande som hade pågått i två år då. (för er som lästgårdagens inlägg så, ja , jag gick ur askan i elden). Men jag valde iaf att bo själv. Ville känna om jag klarade det bra på egen hand. Och det gjorde jag. Min dåvarande pojkvän gjorde vid den tiden lumpen, så det passade utmärkt! När han lumpat klart och jobbat ett tag blev vi sambos i en trea en bit bort.
Men jag startade själv och visste att jag kunde. Det hade jag nytta av senare i livet då jag återigen valde att separera...........
Men som med alla andra inlägg......................det är en annan historia! 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ju så viktigt, att få känna sig vuxen i den åldern. Skrattar igenkännande åt det, och åt att man kommer ihåg så mycket märkliga ting. Som en gammal kompis telefonnummer bara för att hon svarade med så gäll röst, ha ha ha 41152.
Godnattkramar//Lena

Anonym sa...

....och att din syster älskade din inlagda gurka!!!!!
/Mojan

Maria sa...

Själv hoppade man in i ett samboskap..

Men så här i efterhand, så hade det nog varit nyttigast att göra som du! *L*

ha en superdag, kramar om// Maria

Malin sa...

Kan inte annat än att älska Ikea! Jag tror att jag har hittat min stil och så men så kommer man till Ikea, OJ va det här jag sett det först ;)

Daniel sa...

Härligt att minnas det förflutna
men märker verkligen att man stärkts med alla med & motgångar!

Susanne P sa...

Det var stort att flytta hemifrån så nog kommer man ihåg detaljer från den tiden... :)
Kram