söndag 2 januari 2011

Störst av allt är kärleken

Alldeles för trött för att göra ett inlägg. Det har varit en underbar dag med underbara vänner som kommit hit med god Chai och goda lyssnaröron.......Tusen tack för att ni finns och  är så ända in i bomben kloka!!!


Vill bara tacka alla för alla goa kramar, pushning och förståelse. Tusen tack, det betyder massor.
Ett speciellt tack till Jocke och min mamma också. Ni finns när jag behöver er!
Massor av kramar till er alla, familj, vänner och bloggare!

Jag är "back on track". Behövde dagen igår till att fundera över saker och ting och det är gjort! Beslut är tagna. Nu ska jag bara genomföra dom också ;0)

Men bara det att jag kommit på varför jag kände mig så tom är himla skönt. Det var inte så allvarligt. Det var bara "mycket i bägaren"
I det stora hela kan det sägas att den största tomheten var energin. Har under en längre period haft massor av energitjuvar runt mig. Men det får jag ta och lägga ner. Människor FÅR mår dåligt och dom FÅR ta av min energi, men inte all min energi . Isf måste dom fylla på den åt mig också. Annars blir det inget bra...... Tyvärr finns det personer som tar och tar och tar under orimligt långa perioder och sällan eller aldrig ger tillbaks om än aldrig så lite......
Det är inget vidare.
Men som sagt, det är hos mig själv bollen ligger. Energitjuvar vet ofta inte om att dom tömmer en. Så JAG måste backa i tid. Har ju så många människor runt mig som jag älskar!!! Dom får ta massor av min energi för jag vet att jag får ta av deras om jag behöver.

" Vänskap mångdubblar glädjen och delar sorgen"

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej !
Skönt att veta att man kan få påfyllning av sina vänner, det behöver man verkligen. Ännu bättre om man kan säga nej till dem som bara stjäl men det är ingen lätt uppgift för man vill ju inte såra någon. Iallafall inte jag. Men lever man det liv som vi i diagnoslandet så klarar man inte av att bli dränerad på energi utan att få tillbaka. Det gör väl ingen annan heller.
Kram och godnatt//Lena

Anonym sa...

Skönt att du är back on track! Hoppas atg du
får hbehålla

din energi ett bra tag nu!
Petra

Anonym sa...

Alltid här och lyssnar! Och alltid kaffe hemma hos mig om man är sugen!!!
Bra att du grubblar, då kommer man ngnstans!!

Love

Fnulan sa...

De va jag.......

Nina sa...

Så sant. Energitjuvar vet inte om det själva... Bra att du är medveten, och backar, för energi behöver man ha!

Kramar om <3

Joanna sa...

svar: jag hade ju ingen diagnos som barn för fick min diagnos vid 14 års ålder.
Så jag behandlades som "normal" fram till 14 års ålder då jag fick diagnosen och jag önskar att jag fått diagnos tidigare och fått mitt liv "anpassat" för då kanske de inte blivit som de blivit och jag var djupt depimerad och självmordsbenägen när jag väl fick diagnosen som 14 åring. men de va när självskadebeteendet kom som de inte kunde "blunda för problemen" mer och utredningen började.
så jo jag önskar att jag hade fått en annpassat liv redan som barn så jag slapp blivit slukörd redan som 14 åring och "slösa bort" 7 år av mitt tonårsliv på att försöka orka leva igen.